Email info@synlig-klinik.dk
Tlf. 61 27 18 99
Email info@synlig-klinik.dk
Tlf. 61 27 18 99

Brevkasse

Har du et spørgsmål om søgemaskineoptimering (SEO) kan du stille det her nederst på siden. Jeg kommer med et gratis svar inden for få dage. Spørgsmål og svar vil så blive publiceret her på siden.

Q/A: Linkbuilding på forums

– Giver det mening at være meget aktiv på forums og på den måde få en masse links til sin side fra andre sider? Kan dette bruges som en del af en linkbuilding strategi?

– Lars Pedersen

– “Det er altid en god ide være aktiv på relevante forums, hvor din målgruppe befinder sig. På denne måde skaber du en generel opmærksomhed om din hjemmeside, og hvis du tilmed kan hjælpe folk på forummet, giver du jo en positiv oplevelse til en potentiel kunde. I forhold til link building, så er de fleste links fra forums og blog-kommentarer såkaldte no-follow links, hvilket betyder at Google ikke anser det, som et traditionel link og din linkbuilding-rangering vil dermed ikke blive påvirket positiv. I forhold til linkbuilding er det derfor mere brugbart at få dine links ud på reelle hjemmesider i form af eksempelvis gæsteindlæg eller anbefalinger.”

Synlig Klinik

 

Få svar på dine spørgsmål om hjemmeside-optimering og SEO

Svaret vil efter få dage blive vist her. Ønsker du at være anonym, kan du skrive “anonym” under Navn.