Email info@synlig-klinik.dk
Tlf. 61 27 18 99
Email info@synlig-klinik.dk
Tlf. 61 27 18 99

FAQ om søgemaskineoptimering?

Her kan du blive klogere på de teknikker og værktøjer, der er særligt vigtige at kende til, når man skal søgemaskineoptimere.

FAQ om søgemaskineoptimering (SEO)

Hvad betyder SEO
Hvorfor er SEO vigtigt
Hvordan laver man god SEO
Hvad koster SEO

Hvad betyder SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, på dansk søgemaskineoptimering. SEO er en process, hvor man optimerer en hjemmeside for at forbedre dens placering i søgemaskiner – som f.eks. Google og Bing. Søgemaskiner benytter en lang række faktorer til at bestemme placeringen af en hjemmeside i et søgeresultat. Ved at kende til de bagvedliggernde mekanismer, kan man designe sin hjemmeside så den kommer til tops. Derved får man flere besøgende og flere kunder.

Med andre ord handler SEO altså om at gøre din side mere relevant  i forhold til dine potentielle kunders søgninger. På denne måde kan du overhale dine konkurrenter på søgeplaceringerne.

Der findes mange mere eller mindre korrekte synonymer for SEO – herunder:

 • Søgeoptimering

 • SEO optimering

 • Google optimering

 • Søgeordsoptimering

 • SEO optimeret hjemmeside

Men de betyder basalt set det samme.

 

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEOINC.com har lavet en undersøgelse, der viser hvor mange, der klikker på en hjemmeside afhængig af dens position ved en google-søgning.

 • Position 1 – 20.5%
 • Position 2 – 13.32%
 • Position 3 – 13.14%
 • Position 4 – 8.98%
 • Position 5 – 9.21%
 • Position 6 – 6.73%
 • Position 7 – 7.61%
 • Position 8 – 6.92%
 • Position 9 – 5.52%
 • Position 10 – 7.95%

Hvordan laver man god SEO?

SEO er et teknisk håndværk. Hos Synlig Klinik har vi en skabelon, som gennemgår alle de facetter, man skal have styr på. Som alle andre håndværk, er det ikke svært, så længe man ved, hvad man skal gøre, og hvilke værktøjer, man skal bruge. Men det tager tid at lære selv. En søgemaskineoptimering kræver både at man producerer relevant indhold, og at man løbende optimerer, tester, skaber popularitet og måler effekten af sine tiltag.

I tabellen nedenfor, kan du se, nogle af SEO-metoder vi benytter os af i Synlig Klinik.

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO afhænger meget af, hvem du køber servicen af, hvor omfattende din SEO skal være, og hvor meget du selv vil være med i processen. Hos Synlig Klinik har vi pakkeløsninger til ethvert behov. Og fordi vi er specialiserede inden for hjemmesider, der repræsenterer selvstændige klinikker i sundhedsbranchen, kan vi holde priserne helt nede. Mange SEO-bureauer, der henvender sig til alle brancher, skal bruge ekstra tid på at sætte sig ind i branche, undersøge konkurrenter osv. Det har vi styr på i forvejen. Prisen på SEO hos Synlig Klinik er faktisk blandt den laveste på markedet – med en timepris på kun kr. 599,-. Vælger du vores pakkeløsning Fuld Optimering, får du reelle timepriser, der er endnu lavere. Se mere her.

Udvalgte SEO-metoder og værktøjer

Her kan du læse om, hvordan vi arbejder med at optimere din hjemmeside.
Bliv synlig på nettet med en konsulation

Søgeordsanalyse

Det er vigtigt, at teksten på din hjemmeside indeholder lige akkurat de søgeord, som dine potentielle klienter bruger for at komme i kontakt med dig. Samtidig skal søgeordene gerne have en lav konkurrence, så du ikke kæmper med for mange af dine konkurrenter om de samme søgeord. Værktøjer som Google Keyword Planner og Ubersuggest er super brugbare i denne sammenhæng.

Analyse af trafik

Det er vigtigt, at holde øje med, hvor mange besøgende, der kommer til din hjemmeside, hvor de kommer fra geografisk, hvilke søgeord de har brugt, hvor lang tid de befinder sig på din hjemmeside etc. Dette er nødvendig information til at du kan optimere din hjemmeside yderliger. Google Analytics er et fremragende værktøj hertil.

Få flere klienter med en ny og optimeret hjemmside.

Link Building

Link building er en mere kompliceret process, som handler om at skabe links til andre relevante hjemmesider, og samtidig sørge for, at din egen hjemmeside bliver linket til. Der findes forskellige faglige netværk og forums, som kan være gode at få kontakt til. Ellers handler det om skrive indhold, som andre hjemmeside finder relevante.  

Grundig analyse af din hjemmeside

Information til Google

Google har gavn af, at få at vide, hvor din klinik fysisk er placeret, hvad den arbejder med, hvem der ejer din klinik, hvordan dit søgeresultat på Google skal se ud etc. Alle disse informationer bruger Google til at placere din hjemmeside højere i søgninger.

Kontakt Synlig Klinik for at få optimeret din hjemmeside

Kontakt for at høre mere om, hvad Synlig Klinik kan hjælpe dig med.

 • Lad Synlig Klinik rådgive dig
 • Kom til tops på Google
 • Få flere besøgende
 • Få flere klienter

Kontakt Synlig Klinik

Du hører fra os inden 24 timer.